Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

CHOCO-CAKE

Φωτογραφία της Vassiliki Boura.
☺☺☺Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΝ ΜΟΥ...ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...
do you really think is that hard?......NOOOOOOOO IT ISN'T.
στον κάδο του μίξερ βάζουμε με τη σειρά:Φωτογραφία της Vassiliki Boura.

  • 1 κούπα(τσαγιού) σπορέλαιο και μισή λάδι.
  • 3 αυγά
  • 1,5 κούπα ζάχαρη και λίγο άχνη
  • 3,5 κούπες αλεύρι για κέηκ(ίσως και λίγο παραπάνω, αρκεί η σύσταση του μείγματος να παραπέμπει σε πολύ πηχτή...σχεδόν στερεή κρέμα)
  • 1 κούπα κεφίρ(αυτό είναι μια άλλη ιστορία...χιχιχχιχι)
  • ξύσμα πορτοκάλι
  • 2 βανιλίνες
και...........5'-7' δυνατό χτύπημα.

Αφού τοποθετήσουμε χαρτί ψησίματος σε μια φόρμα ή ταψάκι...ρίχνουμε το μισό μείγμα. Έπειτα βάζουμε στο μείγμα που έμεινε στον κάδο του μίξερ 4 κουταλιές της σούπας κακάο και μια κουταλιά μαρμελάδα(όοοοοο,τι θέλουμε).Χτυπάμε ακόμα 1'-2' λεπτά και...
κατόπιν σε προθερμασμένο φούρνο-αντιστάσεις(για τουλάχιστο 15') ψήνουμε στους 170^ για περίπου 1 ώρα...όχι λιγότερο από 50' πάντως.

Aφού κρυώσει καλά...μια ωραιότατη λιωμένη κουβερτούρα από πάνω και...ΟΡΜΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ..χαχαχαχαχαχ....ENJOY!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου