Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΒΑΦΛΕΣ...ΠΡΟΖΥΜΕΝΙΕΣ

Φωτογραφία της Vassiliki Boura.όχι πείτε μου...

CAN ANYONE RESIST???

Οι βάφλες πάντα μας αποσυντονίζουν στο σπίτι μας...
Τι εννοώ???
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΦΑΜΕ...χαχαχαχχχαχχ....

ετοιμοι?...ΦΥΓΑΜΕ.

Σε μπολ που μπορεί να μπει στο ψυγείο, ρίχνω 1,5 κούπα υγρό προζύμι, 2 αυγά, 10 κύβους ζάχαρη(έχουν σημασία οι κύβοι...) 2-3 κούπες αλεύρι για τσουρέκι, 1-2 βανιλίνες, λίγη κανέλα σκόνη, λίγο ξύσμα λεμόνι, λίγο αλάτι και μια κούπα κεφίρ....ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΗΧΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑ...

Σκεπάζω το μπολ, βάζω στο ψυγείο για 12-24 ώρες και στη συνέχεια βγάζω, δίνω ένα καλό ανακάτεμα, ζεσταίνω τη βαφλιέρα...και τις φτιάχνω... Από πάνω φυσικά, ό,τι θέλει ο καθένας...ΕΜΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑϊΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΗ...
Η μυρωδιά τους και το χρώμα τους....ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ!!!

TRUST ME ON THEM...YOU WON'T MISS...
όσο για τα κυβάκια ζάχαρης...απλά σκεφτείτε πόσο ωραία καραμελώνουν κατά το ψήσιμο...αυτό το πολυπόθητο κρρρραααατς....παφφφφ....μόλις βάλεις το πηρούνι να κόψεις.....μμμμμμμμ.....να πω κι άλλα...ΑΝΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ??????????


ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΦΛΕΣ...ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου